Hoe reserveren?

Een tennisterrein reserveren

Beste clublid,

Hartelijk dank voor je lidmaatschap bij TC Sellewie.

Als lid van TC Sellewie kun je, mits voorafgaande online-reservatie, onbeperkt aantal keren pleinen reserveren.

• Reserveren via tennisvlaanderen.be met jouw persoonlijke code (….) en wachtwoord (….)
  • Toegang tot de tennisterreinen: via de poort van terrein 3; laatste veld aan de kant van het straatje
  • Parkeerverbod aan de sportaccommodatie en in het straatje naar de pleinen.  Er is voldoende parkeergelegenheid op de parking aan de Oliebergstraat.
  • Ben je klaar met tennissen, denk dan aan deze die na je komen. Met de sleepnetten zijn de terreinen weer speelklaar voor de volgende.
Voor iedereen gelden alle onderstaande ‘Play Safe & Go’ regels.
play-safe-versie-05062020
Heb je vragen of opmerkingen dan kun je steeds bij ons terecht via het clubadres: info@tc-sellewie.be

We wensen jullie heel veel tennisplezier en hopen dat het een prachtig zomerseizoen wordt.

Keep it safe 😉

Met sportieve groeten,
bestuur TC Sellewie

Dominique Notteboom 0475/265201 – Katelijne Ryssaert 0496/224152 – Ellen Vande Vyvere – Kim Decandt – Inge Adens